Share

CDA Medemblik benoemt Saskia Schouten tot lijsttrekker

Op de foto: De lijsttrekker van het CDA voor de aankomende gemeenteraadsvergadering in 2022

MEDEMBLIK – Gisteravond is Saskia Schouten tijdens de bijzondere ledenvergadering van het CDA Medemblik unaniem door de leden benoemd tot nieuwe lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen op 16 maart 2022. 

Saskia is 38 jaar en woont samen met haar man en drie kinderen in Nibbixwoud. Daar runnen zij een melkveehouderij. Sinds vier jaar zit zij namens het CDA in de gemeenteraad.

De ambitie van Saskia is om samen met de inwoners, van jong tot oud, te bouwen aan de leefbaarheid in onze gemeente. Dat betekent onder andere het stimuleren van een bruisend verenigingsleven in alle kernen. Saskia: “Verenigingen zijn de hoeksteen van onze samenleving. Dat in de aankomende begroting de subsidie voor verenigingen is wegbezuinigd, is onacceptabel.” Daarnaast staat woningbouw hoog op de agenda. “Ik wil dat jongeren op korte termijn perspectief zien. Ook moet er meer gebouwd worden voor ouderen, zodat er doorstroom ontstaat.”

Met een frisse blik gaat zij op weg naar de gemeenteraadsverkiezingen in 2022.

Totaal aantal keren gelezen: 46 keer, Aantal keren vandaag gelezen: 1 keer

De redactie van Medemblik Praat bestaat uit 2 personen die zo goed mogelijk proberen het nieuws voor en door inwoners van de gemeente Medemblik te brengen. Daarnaast maken wij gebruik van toeleveranciers voor beeldmateriaal van incidenten/ongevallen