Share

Burgemeester Frank Streng van Medemblik zal eind deze maand zijn werkzaamheden weer oppakken

MEDEMBLIK – Burgemeester Frank Streng hervat zijn werkzaamheden als burgemeester van de gemeente Medemblik per eind deze maand. Half december adviseerden medisch specialisten de burgemeester om voorlopig rust te nemen en aan zijn herstel te werken, naar aanleiding van fysieke gezondheidsklachten.

Na een korte periode van afwezigheid kan hij zijn werk weer hervatten. Frank Streng: “bij deze wil ik een ieder hartelijk bedanken voor de warme belangstelling tijdens mijn herstelperiode, in welke vorm dan ook. De vele bloemen, kaarten, telefoontjes en aandacht waren overweldigend. In het bijzonder veel dank aan wethouder Harry Nederpelt voor zijn waarneming. Ik kijk er naar uit u allen weer te ontmoeten.

De redactie van Medemblik Praat bestaat uit 2 personen die zo goed mogelijk proberen het nieuws voor en door inwoners van de gemeente Medemblik te brengen. Daarnaast maken wij gebruik van toeleveranciers voor beeldmateriaal van incidenten/ongevallen Heb jij een tip voor de redactie? Mail ons op redactie@medemblikpraat.nl