Share

Bewoners Nibbixwoud voelen zich niet gehoord over de glasbakken, CDA wil opheldering

NIBBIXWOUD – Het CDA heeft bij monde van Saskia Schouten vragen gesteld over de glasbakken in Nibbixwoud waar tot op de dag van vandaag nog geen oplossing voor is gevonden. De bewoners van de Ganzenweyd in Nibbixwoud voelen zich niet gehoord omdat er geen reactie komt vanuit de gemeente Medemblik.

Saskia Schouten wil nu van het college weten wat de reden is dat de bewoners geen reactie krijgen vanuit de gemeente Medemblik en wil toezegging van het college dat binnen 2 weken contact gaat worden gezocht met de bewoners uit de Ganzenweyd in Nibbixwoud. Maar ook wil Schouten van het college weten of zij bereid is om dit probleem gezamenlijk met de bewoners van de Ganzenweyd op te pakken en wil daarom ook een toezegging dat het college in contact blijft met de bewoners tot de vaste ondergrondse containers zijn geplaatst.

Eerdere belofte van het college dat afgelopen februari/maart de containers zouden gaan worden geplaatst is niet gebeurd. Saskia Schouten wil daarom ook van het college weten waarom dit niet is gebeurd

Totaal aantal keren gelezen: 9 keer, Aantal keren vandaag gelezen: 1 keer