Share

Besluit mobiel breken bouw- en sloopafval Noordeinde 69, Lambertschaag

LAMBERTSCHAAG – Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat op 5 oktober 2022 een kennisgeving in het kader van het Besluit mobiel breken bouw- en sloopafval is ontvangen van Van der Bel Recycling, Middenmeer, voor het mobiel breken van materiaal op het adres Noordeinde 69 in Lambertschaag met een mobiele puinbreker. In de periode van 26 oktober 2022 tot en met 26 januari 2023 zal de mobiele puinbreker 2 werkdagen in werking zijn.

Het Besluit mobiel breken bouw- en sloopafval bevat onder meer voorschriften ter beperking van geluids- en stofoverlast. Het is niet mogelijk tegen deze kennisgeving bezwaar te maken. Deze dient slechts ter informatie.

Informatie

Informatie kunt u tijdens kantooruren verkrijgen bij de Omgevingsdienst Noord-Holland Noord, Dampten 2 te Hoorn, telefoonnummer 088 – 102 13 00.

Totaal aantal keren gelezen: 64 keer, Aantal keren vandaag gelezen: 1 keer

De redactie van Medemblik Praat bestaat uit 2 personen die zo goed mogelijk proberen het nieuws voor en door inwoners van de gemeente Medemblik te brengen. Daarnaast maken wij gebruik van toeleveranciers voor beeldmateriaal van incidenten/ongevallen