Share

Bart Mol zesde in hectische marathon Haarlem

WERVERSHOOF – De schaatsmarathon van Haarlem stond in het teken van de eeuwige strijd tussen 2 teams, Reggeborgh aan de ene kant en Jumbo-Visma aan de andere kant. Het liep op het laatst zo uit de hand dat Mats Stoltenberg van Jumbo-Visma de rode kaart kreeg en van het ijs moest vertrekken omdat hij met zijn arm een slaande beweging naar Bart Hoolwerf van Reggeborgh maakte.

Ondertussen hield Bart Mol uit Wervershoof uitkomend voor de ploeg van Bouwselect / Bouwpartners zich keurig staande in het peloton en pakte 15 punten door als zesde over de finish te komen waardoor hij nu 12e staat in de tussenstand met 50 punten.

Aankomend weekend kunnen we Bart in actie zien op het ijs van de Westfries in Hoorn waar dan ronde 6 van de marathon cup wordt verreden. In totaal zijn er dit seizoen 14 wedstrijden, de finale wordt verreden in Leeuwarden op 11 maart.

Totaal aantal keren gelezen: 138 keer, Aantal keren vandaag gelezen: 3 keer

De sport redactie van Medemblik Praat wordt gedaan door een fanatieke maar soms ook luie sportredacteur. Met veel energie probeert zij zoveel mogelijk het sportnieuws up to date te houden