Share

‘Armoe van het mennen,’ de opgetekende belevenissen van een trouwkoetsier

WOGNUM – Na het succes van de opgetekende belevenissen van een trouwkoetsier die onder meer met de koets  in de Noordzee belanden  in de ‘Armoe van het mennen.’ En de licht educatieve paardenavonturen van de driedelige serie van de Bosridders brengt Monte Visser nu een boek uit dat een workshop paarden trainen bevat.

In een vlot geschreven stijl voor iedereen begrijpelijk helpt hij de paardeneigenaar stap voor stap het voor de menwagen te zetten. Een vreselijk handig boekje boordevol tips dat helpt bij het verantwoord trainen van je paard of pony Uiteraard zal een lichte ondertoon van humor niet ontbreken.

Decennialang actief als meninstructeur, vierspanmensporter en trouwkoetsier vormde voldoende ervaring om het voor iedereen toegankelijk te maken om je paard zelf op te leiden. Zeer binnenkort verkrijgbaar. 

Totaal aantal keren gelezen: 78 keer, Aantal keren vandaag gelezen: 1 keer

De redactie van Medemblik Praat bestaat uit 2 personen die zo goed mogelijk proberen het nieuws voor en door inwoners van de gemeente Medemblik te brengen. Daarnaast maken wij gebruik van toeleveranciers voor beeldmateriaal van incidenten/ongevallen