Share

Andijk has it!. De goedkoopste koopwoning en de duurste huurwoning van de gemeente Medemblik

ANDIJK – Het dorp langs de IJsselmeerdijk kent vele gezichten, woonwijken met de rijtjeswoningen, vrijstaande woningen, goedkope woningen, peperdure woningen van ver boven het miljoen euro en een peperdure schuur dat is omgebouwd naar huurwoning.

Lees ook: Een huis voor 200.000 euro? In Andijk kan het nog

De makelaar die de woning aan het Krimperland 5 in Andijk verhuurt omschrijft de omgebouwde schuur als volgt: “Deze grote en modern vernieuwbouwde vrijstaande schuurwoning is van oorsprong een tuindersschuur en nu een fantastisch eigentijdse maar bovenal comfortabele woning met bijzonder veel ruimte. Recent opgeleverd en nog niet bewoond geweest verkeert dit huis in opperste staat. Rustig gelegen aan een brede sloot op een heerlijke plek en aan het einde van een doodlopende straat is dit een superplek om te kunnen wonen.

Als u in staat bent om € 3.700 per maand op te hoesten neem dan contact op met Kwantes Makelaardij.

Foto’s: Kwantes Makelaardij

De redactie van Medemblik Praat bestaat uit 2 personen die zo goed mogelijk proberen het nieuws voor en door inwoners van de gemeente Medemblik te brengen. Daarnaast maken wij gebruik van toeleveranciers voor beeldmateriaal van incidenten/ongevallen Heb jij een tip voor de redactie? Mail ons op redactie@medemblikpraat.nl