Abbekerk kan terugkijken op een zeer geslaagde junifair

ABBEKERK – Op 18 en 19 juni werd de junifair in het Cultuurhuis ABBEkerk gehouden. Op de zaterdag was het weer fantastisch, de standhouders waren er vroeg bij, evenals de vrijwilligers voor de catering en ontvangst.

De hele dag druppelen de bezoekers binnen. Het gaat niet wild, want er is veel te doen in de omgeving. Er wordt gekocht, gepraat, gelachen en er is verwondering en waardering voor de sfeer in dit oude gebouw, dat net geopend is.

Mensen die al lange tijd in Abbekerk wonen, komen voor de eerste keer in dit monumentale gebouw. En dat is geweldig om te zien, want het bestuur droomt ervan dat dit gebouw een ontmoetingsplek voor plezier en delen met elkaar wordt. Nyske Stam en Maaike Twigt spelen gedurende de dag mooie muziek op de piano met fluit. En Vera Stam laat haar harp magisch klinken .

De tweede dag, zondag, is het weer koeler, maar ook dan verloopt de dag goed. Vooral de aandacht voor elkaar en het delen van ervaringen valt op. Koos Konijn verzorgt met zijn mondharmonica’s fijne muziek. Al met al kijkt het bestuur van het Cultuurhuis ABBEkerk met voldoening en plezier terug op de junifair.

Loading