Share

85 jaar Scholtens Groep, in 85 jaar tijd uitgegroeid naar een belangrijke speler in West-Friesland

WOGNUM – De Scholtens Groep bestond op 11 maart 2022 – 85 jaar; een heel mensenleven! En dat moest natuurlijk met alle werknemers gevierd worden.

Drie generaties hebben hun passie voor het familiebedrijf ten volle ingezet om uit te groeien tot een veelzijdige en dynamische onderneming met 85 jaar ervaring in de sector bouw en ontwikkeling. De Scholtens Groep is breed georiënteerd in woningbouw, bedrijfs- en kantoorpanden, transformaties en uitbreidingen. “We blijven onszelf daarbij uitdagen, zijn nieuwsgierig om steeds beter te worden en passen innovaties bedrijfsmatig toe,” schrijft het bouwbedrijf uit Wognum op Instagram

Guido Scholtens: ‘Ik ben dankbaar voor ons team van mensen en hun onderlinge samenwerking om mooie projecten tot stand te brengen. Ons eindproduct, waar mensen met veel plezier wonen, leren of werken, blijft makkelijk 100 jaar bestaan.

Van woning tot complete inrichting van woonwijken, scholen, bedrijventerreinen, transformaties als Kaap Hoorn en het bouwen van TOREN in Hoorn; we hebben het allemaal met elkaar gedaan! Ik ben dan ook bijzonder trots op ons team van mensen en de gebouwen die we maken en dat al 85 jaar!

De redactie van Medemblik Praat bestaat uit 2 personen die zo goed mogelijk proberen het nieuws voor en door inwoners van de gemeente Medemblik te brengen. Daarnaast maken wij gebruik van toeleveranciers voor beeldmateriaal van incidenten/ongevallen Heb jij een tip voor de redactie? Mail ons op redactie@medemblikpraat.nl