Share

‘3 days of peace & music’, Brakeboer is Woodstock

MEDEMBLIK – Medemblik staat dit weekend in het teken van ‘Woodstock’, straten zijn versierd in het teken van ‘Woodstock’ en ook de horeca schenkt hier ruimschoots aandacht aan. Zo staat café Brakeboer aan de Oosterhaven 3 dagen lang in het teken van ‘Peace & Music’

Jack Brakeboer is er duidelijk over: “Al ruim 40 jaar straalt Brakeboer Woodstock, “Peace & Music” uit, en zelfs daarvoor kon je al in ons café terecht.” Om Woodstock te vieren is het buitenpodium weer in gereedheid gebracht om diverse bands te ontvangen die het publiek gaan vermaken met ‘Woodstock’ muziek.

Zo staat de Medemblikker band History Repeats als support-act op het buitenpodium om een ode aan de jaren ’60 en 70 te brengen. Maar ook The Happy Tunes gaan de muziek van o.a. Steppenwolf, Chicago, The Cream en vele andere topbands uit de jaren ’60 en ’70 spelen.

Woodstock ‘3 days of peace & music’ begint zaterdagavond om 20:00 uur met de 60’s/70’s Soul-Disco-Dance partyshift. Zondag gaan The Happy Tunes en History Repeats vanaf 16:00 uur het publiek vermaken.

En op de dag der dagen, draverijmaandag zal Bluestar, Dj Big Jimmy en Hayfever het podium betreden vanaf 10:00 uur.

Totaal aantal keren gelezen: 67 keer, Aantal keren vandaag gelezen: 2 keer

De redactie van Medemblik Praat bestaat uit 2 personen die zo goed mogelijk proberen het nieuws voor en door inwoners van de gemeente Medemblik te brengen. Daarnaast maken wij gebruik van toeleveranciers voor beeldmateriaal van incidenten/ongevallen