14-jarige slachtoffer steekpartij overleden, leerlingen diep in shock.

Hoorn – De 14-jarige jongen die woensdagmiddag gewond raakte bij een steekincident aan de Bouwsteen in Hoorn, is vandaag in het ziekenhuis overleden. De 16-jarige verdachte werd niet veel later aangehouden en is geen leerling van het Oscar Romero.. Het OM. laat weten dat zij voor moord gaan en niet voor doodslag.

Door de steekpartij hebben vele tientallen leerlingen van het Oscar Romero nazorg gekregen, veel leerlingen zijn nog steeds in shock en na het horen van het nieuws de dat de 14-jarige jongen uit Westwoud is overleden is het verdriet enorm.

De vermoedelijke reden van de steekpartij zou ruzie om een broek en 100 euro zijn. De 16-jarige jongen, die geen leerling is van het Oscar Romero zou daar verhaal over zijn komen halen en na een woordenwisseling heeft hij de 14-jarige jongen meerdere malen gestoken, iets dat door veel leerlingen werd gezien. De jongen wist nog naar binnen te rennen maar viel daar neer. 5 dagen na de steekpartij is hij overleden in het AMC.

Getuigenoproep

Wat precies de aanleiding is geweest van het incident wordt verder onderzocht. De recherche komt graag in contact met getuigen. Heeft u de steekpartij zien gebeuren of met uw kind gesproken over deze heftige gebeurtenis? Beschikt u over beelden? Neem dan alstublieft contact op met de politie via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Ook kunt u informatie doorgeven via onderstaand tipformulier. Hier kunt eventueel ook beeldmateriaal uploaden. Vermeld voor een snelle afhandeling het dossiernummer: 2022223428

De politie roept nogmaals op de beelden die op de sociale media rondzwerven weg te halen en niet verder te delen. Op de beelden is duidelijk de steekpartij te zien .

Lees ook:

Loading

One thought on “14-jarige slachtoffer steekpartij overleden, leerlingen diep in shock.

  1. Medemblik Praat | 1 op 1 begeleiding voor 20 leerlingen en medewerkers na dodelijke steekpartij Oscar Romero 1 november 2022 at 17:53

    […] 14-jarige slachtoffer steekpartij overleden, leerlingen diep in shock. […]

Comments are closed.